Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(10)
Forma i typ
Książki
(10)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
dostępne
(12)
tylko na miejscu
(7)
wypożyczone
(1)
Placówka
Biblioteka Główna. Magazyny
(6)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
(7)
Biblioteka Główna. Czytelnie
(7)
Autor
Fauci Anthony S. (1940- )
(3)
Harrison Tinsley Randolph (1900-1978)
(3)
Hauser Stephen L
(3)
Jameson J. Larry
(3)
Kasper Dennis L
(3)
Longo Dan Louis (1949- )
(3)
Loscalzo Joseph
(3)
Bhargava Alok
(1)
Despopoulos Agamemnon
(1)
Gay Rüdiger
(1)
Kruskall Laura J. 1967-
(1)
Lipińska Anna (1944- )
(1)
O'Sullivan Geraldine
(1)
Ostendorf Wendy
(1)
Perry Anne Griffin
(1)
Potter Patricia Ann
(1)
Rothenburger Astried
(1)
Ryan Monique (1962- )
(1)
Schlenker Eleanor D
(1)
Silbernagl Stefan
(1)
Spano Marie A. 1972-
(1)
Szczepankiewicz Zuzanna
(1)
Thomas D. Travis 1977-
(1)
Wiśniewska-Leśków Sylwia
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(8)
2000 - 2009
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(4)
Kraj wydania
Stany Zjednoczone
(4)
Niemcy
(1)
Illinois (USA)
(1)
Missouri (USA)
(1)
Polska
(1)
Wielka Brytania
(1)
Język
angielski
(10)
Odbiorca
Dietetycy i żywieniowcy
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Temat
Choroby wewnętrzne
(3)
Medycyna
(2)
ŻYWNOŚĆ
(2)
DIETETYKA
(1)
Dietetyka
(1)
Fizjologia człowieka
(1)
Język angielski (przedmiot szkolny)
(1)
ODŻYWIANIE
(1)
Odżywianie
(1)
Pielęgniarstwo
(1)
SPORT
(1)
SPORTOWCY
(1)
TRENING SPORTOWY
(1)
Zdrowy styl życia
(1)
Żywienie
(1)
Gatunek
Podręcznik
(4)
Atlas
(1)
Poradnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(4)
Językoznawstwo
(1)
Słowo kluczowe
nutrition
(10)
disease
(5)
aging
(3)
clinical medicine
(3)
genes
(3)
health
(3)
exercise
(2)
reproduction
(2)
respiration
(2)
sport
(2)
aerobic endurance
(1)
athlete
(1)
autonomic nervous system
(1)
blood
(1)
body composition
(1)
body systems
(1)
body weight
(1)
carbohydrate
(1)
cardiovascular system
(1)
central nervous system
(1)
changing weight
(1)
circulation
(1)
composition
(1)
coordination
(1)
diet
(1)
diet therapy
(1)
digestion
(1)
economic aspects
(1)
electrolytes
(1)
energy metabolism
(1)
excertion
(1)
fat
(1)
food
(1)
food supply
(1)
healthcare facilities
(1)
hormones
(1)
human body
(1)
hygiene
(1)
locomotion
(1)
medical student
(1)
minerals
(1)
muscle
(1)
nerve
(1)
nurses
(1)
nutrition concerns
(1)
nutritional supplements
(1)
pharmacy
(1)
physical work
(1)
physiology
(1)
protein
(1)
resistance training
(1)
special populations
(1)
thermoregulation
(1)
vitamins
(1)
water
(1)
working in the lab
(1)
10 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Forma i typ
Dziedzina i ujęcie
Słowo kluczowe: nutrition diet therapy
Learn the latest nutrition and diet therapies for treating common diseases. Williams' Essentials of Nutrition & Diet Therapy, 12th Edition offers a solid foundation in the fundamental knowledge and skills you need to provide effective patient care. It addresses nutrition across the lifespan and includes the 2015 Dietary Goals for Americans as well as MyPlate for Older Adults. This exceptionally reader-friendly text features evidence-based information, real-world case scenarios, colorful illustrations, boxes, and tables to help you learn how to apply essential nutrition concepts and therapies in clinical practice.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.17518 [Magazyn 1], P.17516 [Magazyn 1], P.17517 [Magazyn 1] (3 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 18213.XVIII.10 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 18212.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Clinical nursing skills & techniques / Anne Griffin Perry, Patricia A. Potter, Wendy R. Ostendorf. - 9th edition. - St Louis : Elsevier, copyright 2014. - XVIII, 1180 stron : ilustracje, rysunki ; 27 cm.
Bibliografia przy rozdziałach
Get the best skills guidance on the market with Clinical Nursing Skills & Techniques, 9th Edition. Known for its clear and comprehensive coverage of over 200 basic, intermediate and advanced skills, this widely respected, bestselling text features nearly 1,000 full-color photographs and drawings, a nursing process framework, step-by-step instructions with rationales, and a focus on critical thinking and evidence-based practice. This edition also includes new coverage of patient-centered care and safety guidelines, an enhanced emphasis on QSEN core competencies, and an expanded clinical focus with specialized Clinical Debriefs, Teach-Back, and sample documentation throughout. Written by the highly respected author team of Anne Griffin Perry, Patricia A. Potter, and Wendy Ostendorf, this text offers all the guidance and tools you need to perform nursing skills with complete confidence!
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 17200.XVIII.2 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
DVD
W koszyku
Indeks.
Capturing the countless advances and developments across the full span of medicine, the new nineteenth edition of Harrison’s Principles of Internal Medicine is completely revised providing an update of essential content related to disease pathogenesis, clinical trials, current diagnostics methods, evidence-based practice guidelines, and established and newly approved treatment methods. Volume 1: Basic Principles and Cardinal Manifestations of Diseases covers essential foundational-level material underlying better patient care and assessment of signs and symptoms.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 17421.XVIII.1.1 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 17419.XVIII.1.1 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Indeks.
The definitive guide to internal medicine is more essential than ever with the latest in disease mechanisms, updated clinical trial results and recommended guidelines, state-of-the art radiographic images, therapeutic approaches and specific treatments, hundreds of demonstrative full-color drawings, and practical clinical decision trees and algorithms.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.17420 [Magazyn 1], P.17421 [Magazyn 1], P.17419 [Magazyn 1], P.17416 [Magazyn 1], P.17418 [Magazyn 1], P.17417 [Magazyn 1] (6 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 18150.XVIII.1.1 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Indeks.
The definitive guide to internal medicine is more essential than ever with the latest in disease mechanisms, updated clinical trial results and recommended guidelines, state-of-the art radiographic images, therapeutic approaches and specific treatments, hundreds of demonstrative full-color drawings, and practical clinical decision trees and algorithms.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.17422 [Magazyn 1], P.17423 [Magazyn 1], P.17426 [Magazyn 1], P.17427 [Magazyn 1], P.17424 [Magazyn 1], P.17425 [Magazyn 1] (6 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 18151.XVIII.1.1 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Sports nutrition for endurance athletes / Monique Ryan. - 3rd ed. - Boulder, Colo. : VeloPress, 2012. - IX, 422 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. Index.
Sports Nutrition for Endurance Athletes makes high-performance nutrition simple for running, cycling, triathlon, and swimming. Weighing in at 432 pages, this newly updated third edition is the most comprehensive resource on nutrition from the most experienced and highly qualified nutritionist in endurance sports. Ryan offers clear answers to the most fundamental questions in endurance sports nutrition - what should I eat, how much, and when - based on the latest research and experience from her 30-year career advising elite and age-group athletes and pro sports teams. She offers fine-tuning strategies for training and racing, optimal recovery, weight loss, and boosting strength-to-weight ratio. Citing rigorous and reputable studies, Ryan busts myths about ergogenic aids and supplements and offers a dose of reality to practices like fat loading and glycogen-depleted workouts. This complete guide addresses a wide variety of special nutrition considerations for younger and older athletes, diabetics, vegetarians, pregnant women, and those with celiac disease or gluten intolerance. Sports Nutrition for Endurance Athletes also offers six appendixes of reference material including glycemic index, a vitamin and mineral glossary, an up-to-date comparison of sports nutrition products, and sample menus.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 14412.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Food, economics and health / Alok Bhargava. - Oxford : Oxford University Press, 2008. - XI, 221 s. : il. ; 25 cm.
Bibliogr. s. 188-203. Indeks.
Drawing on the author's extensive and varied research, this book provides readers with a firm grounding in the concepts and issues across several disciplines including economics, nutrition, psychology and public health in the hope of improving the design of food policies in the developed and developing world. Using longitudinal (panel) data from India, Bangladesh, Kenya, the Philippines, Vietnam, and Pakistan and extending the analytical framework used in economics and biomedical sciences to include multi-disciplinary analyses, Alok Bhargava shows how rigorous and thoughtful econometric and statistical analysis can improve our understanding of the relationships between a number of socioeconomic, nutritional, and behavioural variables on a number of issues like cognitive development in children and labour productivity in the developing world. These unique insights combined with a multi-disciplinary approach forge the way for a more refined and effective approach to food policy formation going forward. A chapter on the growing obesity epidemic is also included, highlighting the new set of problems facing not only developed but developing countries. The book also includes a glossary of technical terms to assist readers coming from a variety of disciplines.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 14039 [Magazyn 2] (1 egz.)
Książka
W koszyku
The seventh edition of this classic atlas makes mastering large amounts of complex information much easier. It provides a thorough review of everything medical students need to know to pass their pre-clinical physiology exams. Section topics include the nerves and muscles, blood, respiration, the cardiovascular system, digestion, and reproduction. This revised and expanded edition also features entirely new material on ageing, obesity, the urinary bladder, and cell physiology of the skeletal muscles. The many user-friendly features of this book include: Almost 200 outstanding full-color illustrations and 10 new color plates, Side-by-side images with callouts, Visual highlighting of clinically relevant and pathophysiologic information with clinical key words on every page, In a compact, user-friendly format, Color Atlas of Physiology, Seventh Edition, is an invaluable and ideal study guide and reference for medical students preparing for their physiology examinations.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.17380 [Magazyn 1], P.17379 [Magazyn 1], P.17378 [Magazyn 1] (3 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 18126.XVIII.4 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 18125.XVIII.4 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
English for medical sciences / Anna Lipińska, Sylwia Wiśniewska-Leśków, Zuzanna Szczepankiewicz. - Dodruk. - Wrocław : MedPharm Polska, copyright 2017. - VII, [1], 384, [1] strona : ilustracje ; 24 cm.
Książka przeznaczona jest dla studentów uniwersytetów medycznych, zwłaszcza następujących kierunków: medycyna, farmacja, zdrowie publiczne, pielęgniarstwo, fizjoterapia. Podręcznik wpisuje się w dynamicznie rozwijający się rynek materiałów dydaktycznych do nauki języka specjalistycznego (English for Special Purposes). Książka koncentruje się na praktycznym użyciu języka angielskiego w kontekście medycznym, z naciskiem na anatomię i fizjologię człowieka oraz podstawową praktykę medyczną. Oparty na funkcjonalnym nauczaniu języka, podręcznik czerpie z najnowszych trendów w metodyce nauczania języków obcych bazując na rejestrze medycznym. Wykorzystując swoje długoletnie doświadczenie w pracy ze studentami Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu, autorki proponują praktyczny kurs codziennego języka specjalistycznego. Po zrealizowaniu treści kursu, jego uczestnicy zdobędą kompetencje językowe pozwalające im na swobodne funkcjonowanie w środowiskach medycznych i akademickich krajów obszaru anglojęzycznego.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 17914.XVIII.2 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 17913.XVIII.2 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Includes bibliographical references (pages387-456) and index.
Nutrition for Sport, Exercise, and Health includes applied content and research-based guidelines to help students distinguish between nutrition recommendations backed by science and the plethora of misinformation available in the field. This comprehensive resource blends nutrition and exercise science with practical information to provide a clear understanding of how nutrition affects sports, exercise, and overall health. Nutrition for Sport, Exercise, and Health covers the basics of nutrition, including the functions of and daily allowances for carbohydrate, fat, and protein, as well as micronutrient recommendations; the importance of hydration and electrolyte balance; nutrition in health and disease prevention; population-based nutrition considerations for training and sports; and practical information on measuring and altering body composition. The accessible presentation of material keeps students from getting too bogged down in research, and the text offers real-world applications. Students will also discover career opportunities available to them, including qualifications and job responsibilities for each position.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.17533 [Magazyn 1], P.17534 [Magazyn 1] (2 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 18387.XVIII.10 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 18386.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej