Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(13)
Forma i typ
Książki
(13)
Publikacje dydaktyczne
(7)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
dostępne
(19)
tylko na miejscu
(13)
Placówka
Biblioteka Główna. Magazyny
(6)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
(13)
Biblioteka Główna. Czytelnie
(13)
Autor
Kompanowska Mieczysława
(2)
Tąpolska Anna
(2)
Benkler Yochai
(1)
Godzic Wiesław (1953- )
(1)
Gontarz Artur
(1)
Grzybek Stanisław
(1)
Jakubowicz Karol (1941- )
(1)
Jaworska Barbara (redaktor)
(1)
Karpus Grażyna
(1)
Kmiołek-Gizara Anna
(1)
Konarzewska Małgorzata (technolog żywności)
(1)
Konkołowicz-Pniewska Julia
(1)
Kowalczyk Marcin (politolog)
(1)
Krejtz Krzysztof
(1)
Kubacka-Jasiecka Dorota (1943- )
(1)
Mielczarczyk Zofia
(1)
Próchniak Rafał
(1)
Rożej Anna
(1)
Rudzka Justyna
(1)
Stolarski Jarosław
(1)
Wawruch-Lis Anna
(1)
Zadrożna Dorota
(1)
Zając Mateusz
(1)
Zienkiewicz Marzanna
(1)
Śliżewska Joanna
(1)
Żakowski Maciej
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(7)
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(4)
Okres powstania dzieła
2001-
(7)
Kraj wydania
Polska
(13)
Język
polski
(13)
Odbiorca
Technikum
(7)
Szkoły branżowe I stopnia
(5)
Szkoły branżowe II stopnia
(2)
Szkoły policealne
(2)
Temat
Kucharstwo
(3)
SPOŁECZEŃSTWO INFORMACYJNE
(3)
Elektronika
(2)
ADMINISTRACJA ELEKTRONICZNA
(1)
GOSPODARKA
(1)
Gastronomia
(1)
Gospodarka magazynowa
(1)
INTERNET
(1)
KOMUNIKACJA SPOŁECZNA
(1)
KULTURA MASOWA
(1)
Logistyka
(1)
Magazynowanie
(1)
SPOŁECZEŃSTWO OBYWATELSKIE
(1)
STRES
(1)
Technologia żywności
(1)
Towaroznawstwo
(1)
WSPARCIE SPOŁECZNE
(1)
ŚRODKI MASOWEGO PRZEKAZU
(1)
Gatunek
Podręcznik
(9)
Ćwiczenia i zadania
(1)
Dziedzina i ujęcie
Edukacja i pedagogika
(7)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(2)
Inżynieria i technika
(2)
Rolnictwo i leśnictwo
(2)
Transport i logistyka
(2)
Słowo kluczowe
gastronomia
(2)
logistyka
(2)
bezpieczeństwo i higiena pracy
(1)
bhp
(1)
ciasta
(1)
desery
(1)
dioda półprzewodnikowa
(1)
dokumenty
(1)
dostawa
(1)
drób
(1)
działalność gospodarcza
(1)
dziczyzna
(1)
ekonomia polityczna
(1)
generatory
(1)
informacja
(1)
informatyka
(1)
kompetencje społeczne
(1)
koszty
(1)
magazyn
(1)
mięso
(1)
napoje
(1)
owoce morza
(1)
potrawy dietetyczne
(1)
prostowniki
(1)
przedsiębiorstwo
(1)
przetworniki
(1)
półprzewodniki
(1)
ryby
(1)
sosy
(1)
społeczeństwo informacyjne
(1)
system liczbowy
(1)
technologia gastronomiczna
(1)
technologia żywności
(1)
tranzystor
(1)
układ cyfrowy
(1)
układ elektroniczny
(1)
układ kształtujący
(1)
wzmacniacze
(1)
zakład gastronomiczny
(1)
zarządzanie zapasami
(1)
zupy
(1)
ładunki
(1)
środowisko cyfrowe
(1)
13 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Zbiór zadań pomaga kandydatom do zawodu technik logistyk sprawdzić swoją wiedzę i umiejętności z zakresu kwalifikacji A.30. Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji i monitorowania. Publikacja zapoznaje też ze strukturą i zasadami oceniania praktycznych zadań egzaminacyjnych! Zbiór obejmuje takie zagadnienia, jak: sporządzanie dokumentacji magazynowej, kalkulacja ceny jednostkowej metodami „od stu” i „w sta”, wydania magazynowe według zasad FIFO i LIFO, sporządzanie faktur, dobór dostawców, analizy ABC i XYZ zapasów, metody ustalania wielkości dostaw, kompletowanie, formowanie i oznakowanie ładunków, prognozowanie, planowanie potrzeb materiałowych MRP, potencjał produkcyjny, kalkulacja kosztu jednostkowego, dystrybucja. Trening czyni mistrza, dlatego zbiór zbudowano tak, by uczeń mógł kilkakrotnie wykonać zadania podobnego typu. Ostatni dział to utrwalenie umiejętności: zadania obejmują szerszy zakres materiału i mogą służyć do sprawdzenia wiedzy uczniów (w Klubie Nauczyciela podano rozwiązania). Publikacja sprawdzi się jako pomoc na zajęciach w technikum i na kwalifikacyjnych kursach zawodowych w zawodzie technik logistyk.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 20863.IX.14 [Wypożyczalnia C] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 20862.IX.14 [Czytelnia C] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Bibliografia, netografia na stronach 673-674.
W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji HGT.02. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów gastronomicznych. Wybrana przez autorkę metoda przekazywania wiedzy umożliwia uczniowi zdobycie wszystkich niezbędnych informacji o danym surowcu i jego nwykorzystaniu kulinarnym. Na końcu podręcznika znajdują się wybrane receptury. Oddzielenie części teoretycznej od ćwiczeń praktycznych ułatwia uczniowi przygotowanie się do poszczególnych części egzaminu potwierdzającego kwalifikację w zawodzie. Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zaprezentowano tu podstawową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Podręcznik zawiera wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych w językach polskim, angielskim i niemieckim.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.18599.XVIII.10 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 22024.XVIII.10 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 22023.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Reforma 2019.
Bibliografia na stronach 568-570.
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Przedstawia zasady przygotowywania i podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Pozwala zapoznać się z cechami charakterystycznymi kuchni różnych regionów Polski oraz innych krajów. Liczne rysunki i zdjęcia ułatwiają zrozumienie omawianych treści. Publikacja obfituje w ciekawe przepisy. Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera kluczową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.18597.XVIII.10 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 22020.XVIII.10 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 22019.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Zgodny z podstawą programową 2019. Reforma 2019.
Bibliografia, netografia na stronach 508-509.
Publikacja opracowana zgodnie z podstawą programową dla zawodu technik logistyk do kształcenia w zakresie kwalifikacji SPL.01 (Obsługa magazynów) to kompendium wiedzy na temat organizacji gospodarki zapasami. W podręczniku Obsługa magazynów. Część 1. SPL.01 będą dodane następujące treści: bezpieczeństwo i higiena pracy, podstawy logistyki (podstawowe pojęcia z zakresu logistyki, przepisy prawa dotyczące tajemnicy służbowej i ochrony danych osobowych, miary statystyczne w logistyce, systemy i procesy logistyczne, punkty rozdziału w procesie logistycznym); zapasy (podatność naturalna i techniczna zapasów na magazynowanie, cechy zapasów decydujące o sposobie i warunkach magazynowania, stan i struktura zapasów w magazynie, zamawianie towarów, wielkość i termin dostawy zapasów do magazynu, czynniki wpływające na lokalizacje magazynów); organizowanie procesów transportowych (transport i gałęzie transportu, infrastruktura transportowa, realizacja usług transportowych, przepisy prawa krajowego i międzynarodowego dotyczące realizacji usługi przewozu, oznaczenia środków transportu, systemy monitorowania ładunków i środków transportu, harmonogram wykonania procesu transportowego, przepisy prawa dotyczące odpowiedzialności nadawcy, przewoźnika i odbiorcy); zagospodarowanie przestrzeni magazynowej (zarządzenie magazynem); koszty i dokumentacja (dokumentowanie realizacji procesów transportowych); zabezpieczanie majątku (zabezpieczanie majątku przedsiębiorstwa (magazynu) i majątku powierzonego, kontrola stanu ilościowego i jakościowego majątku magazynu oraz zapasów magazynowych); kompetencje personalne i społeczne.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 21582.IX.14 [Wypożyczalnia C] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 21581.IX.14 [Czytelnia C] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Bibliografia na stronie 190.
Część 2. podręcznika przeznaczonego do nauki zawodów: technik mechatronik, technik elektryk, technik informatyk, technik elektronik. Kandydaci do zawodów z branży elektronicznej, informatycznej i elektrycznej znajdą tu rzetelną wiedzę dotyczącą: klasyfikacji i parametrów filtrów, układów kształtujących, układów prostowniczych, stabilizatorów, układów zasilających, powielaczy napięcia, sprzężenia zwrotnego, wzmacniaczy, generatorów, przetworników A/C i C/A. Zaletą publikacji jest połączenie wiedzy z praktyką – liczne zdjęcia, przykłady i ćwiczenia pokazują zastosowanie poznawanych wiadomości teoretycznych.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 21204.XVI.3 [Wypożyczalnia C] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 21203.XVI.3 [Czytelnia C] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Bibliografia na stronie 191.
Podręcznik jest przeznaczony do nauki zawodów z branży elektronicznej, informatycznej i elektrycznej (technik mechatronik, technik elektryk, technik informatyk, technik elektronik). Przekazuje wiedzę dotyczącą: zasad BHP podczas pracy z urządzeniami elektronicznymi, materiałów półprzewodnikowych, elementów biernych stosowanych w układach elektronicznych (kondensatory, rezystory, cewki, warystory, termistory, rezonatory kwarcowe), różnych rodzajów diod półprzewodnikowych, tranzystorów, półprzewodnikowych elementów przełączających, elementów optoelektronicznych, łączenia i zabezpieczania elementów półprzewodnikowych, systemów liczbowych oraz podstawowych układów cyfrowych. Wiadomości teoretyczne wsparto licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego wykorzystania podanych informacji, dzięki czemu publikacja skutecznie pomaga kształtować umiejętności niezbędne uczniom pragnącym wykonywać wybrany zawód z branży elektronicznej, informatycznej lub elektrycznej.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 21202.XVI.3 [Wypożyczalnia C] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 21201.XVI.3 [Czytelnia C] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Bibliografia, netografia na stronach 445-448.
W podręczniku omówiono zagadnienia z zakresu PDG, KPS, BHP oraz kwalifikacji TG07, która dotyczy wyposażenia zakładów gastronomicznych. Publikacja stanowi swoisty przewodnik dla osoby kształcącej się w zawodzie kucharza lub technika żywienia i usług gastronomicznych. Autorka najpierw przedstawia problematykę BHP, ze szczególnym uwzględnieniem zasad bezpiecznej pracy na stanowisku kucharza, następnie wprowadza w zagadnienia ekonomiczne, opisuje najważniejsze postanowienia prawa pracy, kwestie umów o pracę i zakładania własnej działalności gospodarczej, dzięki czemu uczeń może zobaczyć swoje przyszłe miejsce na rynku pracy. W podręczniku zostało także zaprezentowane wyposażenie poszczególnych typów lokali gastronomicznych. Autorka tłumaczy też, jak ważne są kondycja psychiczna pracownika i jego kultura osobista. Te ostatnie zagadnienia zostały omówione razem z efektami kształcenia KPS. Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Przedstawiono tu podstawową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Podręcznik zawiera wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych w językach polskim, angielskim i niemieckim.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.18598.XVIII.10 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 22022.XVIII.10 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 22021.XVIII.10 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Tyt. oryg.: "Wealth of networks : how social production transforms markets and freedom" 2006.
Autor przedstawia społeczne, ekonomiczne i prawne aspekty wzrostu znaczenia nierynkowego wytwarzania informacji, wiedzy i kultury w środowisku cyfrowym na zasadzie partnerstwa. Doświadczamy przejścia do kolejnego etapu gospodarki informacyjnej - etapu sieciowej gospodarki informacyjnej, której cechy konstytutywne to istnienie produkcji niedochodowej i nierynkowej, a głównym w niej zasobem jest czas i zaangażowanie użytkowników.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.8600.VI.11 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 10028.VI.11 [Czytelnia B], 10027.VI.11 [Czytelnia B] (2 egz.)
Książka
W koszyku
(Popkultura i Media)
Bibliogr. przy pracach.
Zbiór artykułów prezentujących wybrane, charakterystyczne dla współczesności przedmioty w świetle historii, estetyki i praktyk społecznych. Autorzy starają się udowodnić, że rzeczy, przedmioty czy towary, nie tylko sytuują jednostkę w społeczeństwie, ale stanowią istotny element jej wizerunku, jako rekwizyty roli społecznej.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.8608 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.8607.VI.9 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 10032.VI.9 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Edukacja medialna)
Bibliogr. s. 257-284. Indeks.
Unia Europejska a media. Między kulturą a gospodarką jest pierwszą na polskim rynku książką przedstawiającą całościowy obraz polityki medialnej Unii Europejskiej i roli mediów w realizowaniu unijnych polityk. Omówiono okres od początku lat 80. XX wieku, gdy ówczesna EWG po raz pierwszy podjęła problematykę medialną, do 2009 roku. Unia widzi media także jako element gospodarki, wskutek czego wiele aspektów jej polityki medialnej służy także celom gospodarczym, które UE chce realizować. W książce podjęto próbę wskazania zakresów działania i podejście reprezentowane przez różne Dyrekcje Generalne Komisji Europejskiej oraz przez inne instytucje Unii Europejskiej, w tym Parlament Europejski oraz Rada Europejska. Wskazano także na główne orzeczenia Europejskiego Trybunału Sprawiedliwości odnoszące się do tej problematyki.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.9022.VI.11 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 10596.VI.11 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Cyberkultura, Internet, Społeczeństwo)
Bibliogr. s. 204-211. Indeks.
W książce e-urząd w komunikacji z obywatelem autor opisuje funkcjonowanie nowoczesnej administracji publicznej w warunkach globalizującego się świata. Opisuje również związek między społeczeństwem obywatelskim a informacją publiczną, zwłaszcza dostępem do niej. Temat ten jest związany z rozwojem społeczeństwa informacyjnego, społeczeństwa sieciowego i mediów społeczności lokalnych. Jej adresatami są urzędnicy państwowi odpowiedzialni za informatyzację administracji publicznej, samorządowcy, przedstawiciele organizacji pozarządowych, dziennikarze.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.8602 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.8601.VI.6 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 10029.VI.6 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Diagnoza Internetu 2009 jest jednym z pierwszych projektów koncentrujących się wyłącznie na osobach, które intensywnie korzystają z internetu w Polsce. Specyfiką tego badania jest również niezwykle silny nacisk na determinanty i konsekwencje społeczno-psychologiczne używania internetu. Dlatego głównym obszarem tematycznym opisu wyników są motywy korzystania z internetu, determinanty osobowościowe i emocjonalne, postawy, potrzeby i wartości leżące u podstaw różnych wzorców korzystania z tego medium. Ważną częścią jest także opis relacji społecznych realizowanych za pomocą internetu, rola wsparcia społecznego i zaangażowanie internautów w życie lokalnych społeczności (tych pozainternetowych). Specyfiką badania relacji w Diagnozie Internetu 2009 jest zastosowana metodologia. Badano próbkę relacji internetowych i pozainternetowych oraz ich konsekwencje dla dobrostanu psychicznego, jaki respondenci mieli w dniu badania. Z tego punku widzenia Diagnoza Internetu 2009 jest badaniem służącym uzupełnieniu i pogłębieniu posiadanej wiedzy, głównie z perspektywy psychologii społecznej, na temat społecznych i psychologicznych determinantów i konsekwencji korzystania z internetu.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Magazyny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.8599 [Magazyn 1] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.8598.VI.11 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 10026.VI.11 [Czytelnia B] (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Psychologia Wobec Współczesności. Pomoc Psychologiczna)
Bibliogr. s. 621-637. Indeksy.
Niniejsza monografia jest pierwszym tak obszernym, a równocześnie syntetycznie ujmującym problematykę kryzysu psychologicznego oraz interwencję w kryzysie opracowaniem powstałym w Polsce. Książka może pełnić rolę podręcznika dla studentów ostatnich lat studiów psychologicznych oraz wszelkich nauk społecznych (pedagogika, socjologia, medycyna, pielęgniarstwo, zdrowie publiczne itp.), słuchaczy studiów podyplomowych, pracowników służb socjalnych, ratowników medycznych, strażaków, policjantów, duchownych zaangażowanych w działalność interwencyjną, a także dla praktykujących psychologów i psychoterapeutów, pomagających klientom w stanach kryzysowych.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna. Wypożyczalnie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. P.9021.III.9 [Wypożyczalnia B] (1 egz.)
Biblioteka Główna. Czytelnie
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 10595.III.9 [Czytelnia B] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej